top of page

Aiziet! Latvijas Junioru golfa tūres 2024.gada sezonas sākums sestdien 18.maijā Viesturos!



Šis ir aicinājums pieteikties pirmajam 2024. gada Latvijas Junioru Golfa tūres posmam! Jau pēc 2 nedēļām, 18. maijā, mēs uzsāksim tūri ar pirmo posmu golfa laukumā "Viesturi", kas ir ne tikai viens no interesantākajiem laukumiem, bet arī ikonisks kā pirmais golfa laukums Latvijā!


Lai gan šobrīd “Viesturi” ir pārmaiņu laikā un kluba mājā norisinās remontdarbi, taču laukums ir ļoti labā kondīcijā un gatavs uzņemt Latvijas Junioru golfa tūri.


Jau pavisam drīs būs iespēja atrādīt, ko esam katrs sagatavojuši starpsezonas periodā, gan jūs kā spēlētāji, gan mēs kā organizātori. Šis gads solās būt aizraujoš un emocijām bagāts, pilns ar izaicinājumiem un uzvarām, kā jums kā spēlētājiem tā arī mums kā organizātoriem.


Latvijas Junioru golfa tūre nebūtu iedomājama arī bez mūsu lieliskajiem atbalstītājiem, ar kuriem tad drīzumā arī iepazīstināsim!


ATGĀDINĀJUMS:

Spēlētājiem uz posmu jāpiesakās sistēmā Golfbox ne vēlāk kā divas dienas pirms attiecīgā posma (t.i. 16.maijs) plkst. 18:00. 16.maijā pēc plkst. 18:30 tiek veikta izloze, kas nosaka spēlētāju flaitus un starta laikus, kurus attiecīgi iespējams apskatīt sistēmā Golfbox.

 

LJGT 1.posms Viesturos:

STARTS: plkst 10.00 no visām bedrēm vienlaicīgi

PIETEIKŠANĀS:  ŠEIT

NOLIKUMS: ŠEIT

GREEN FEE un DALĪBAS MAKSA: bez maksas (paldies GK Viesturi un LJGT atbalstītājiem)

 

Uz tikšanos GK Viesturi 18.maijā!

154 views

Recent Posts

See All
bottom of page